Slagelse Dream Team 

”Oddvar Bjørnestad har i perioden 1. juli 2004 til 30. juni 2008 været tilknyttet Slagelse Dream Team som keepertræner og personlig coach for spillerne.

Oddvar Bjørnestad har i den periode været med til at  videreudvikle Cecilie Leganger til et helt sublimt nivå, og hans vejledning og træningsprincipper har udviklet Slagelse Dream Teams øvrige keepere til et højt niveau. Det har betydet, at de med succes har kunnet overtage pladsen i mål, når Cecilie Leganger af den ene eller anden årsag har været forhindret.


Som personlig coach har Oddvar Bjørnestad haft stor betydning for spillertruppens sociale liv og for den enkelte spillers personlige udvikling. Oddvar Bjørnestads indsats på det felt har bl.a. haft den positive konsekvens, at spillerne har fået styr på tilværelsen både uden for og på håndboldbanen, så de har kunnet skille tingene ad og holde fokus på det, der i situasjonen er relevant.

Slagelse Dream Team har i den periode Oddvar Bjørnestad har vært tilknyttet holdet, vundet Champions League to gange, det danske mesterskab to gange og grundspillet i den danske liga tre gange. ”

Ut nonummy habent soluta claritas veniam. Typi nunc soluta hendrerit mutationem sollemnes. Quis lius dolore et insitam vel. Aliquip consequat futurum claram ut mazim. Facilisi accumsan dolore ii imperdiet consequat. Claritatem aliquip quod putamus vulputate iusto. Doming minim typi zzril lius usus. In clari mutationem autem non sit. Qui augue mirum dynamicus gothica ut. Demonstraverunt processus soluta sequitur autem demonstraverunt.

Bjarne Stenbæk, daglig leder Slagelse

Del denne siden med andre!

Share on Facebook